Членове на демократичните социалисти на Америка тихомълком спечелиха ръководни постове в K-12

...
Членове на демократичните социалисти на Америка тихомълком спечелиха ръководни постове в K-12
Коментари Харесай

Как педагозите от DSA разпространяват крайнолява „отрова“ в американските училища

Членове на демократичните социалисти на Америка тихомълком завоюваха управителни постове в K-12 образованието, с цел да прокарват антикапиталистически и анти-израелски възгледи върху младежите в целия свят Съединени американски щати, съгласно група за наблюдаване на родителските права.

Parents Defending Education, организация на локално равнище, която поддържа „ възобновяване “ на неполитическото учебно обучение, разпознава десетки членове на DSA, които са намерили или са потърсили висши позиции в учебни препоръки и синдикати на учители в най-малко 15 щата – от Калифорния до Кентъки и от Ню Йорк до Тексас.

„ Демократичните социалисти на Америка, или DSA, от дълго време имат за цел да употребяват системата K-12 като метод за прозелитизиране на пленена публика от деца на други хора “, сподели шефът на Parents Defending Education Outreach Ерика Санзи пред The ​​Post.

„ Техните антиеврейски и антиизраелски послания в подтекста на K-12 въобще не са нови, само че доста повече хора са разбрали за тях след 7 октомвр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР